torsdag 30 augusti 2007

Jag har en beundrare

Bakgrund
Två greker med en mamma med string bodde på vårt hotell i grekland och cirkulerade i poolen farligt nära oss med sina flytdynor eftersom vi var så snygga och coola. Sista dagen sjöng Elin "kuckeliku klockan är sju" för mig och Amanda just klockan sju, vi var ju tvugna att hinna sola lite innan transfern, och gick och köpte bröd. Antar att de två unga männen lade märke till att vi var vakna eftersom den ena knackade på vår dörr och frågade ifall vi ville komma ned och vara med dem vid poolen. De hade just kommit från krogen förstod vi sedan (därav det plötsliga modet att tilltala oss) och var aningen överförfiskade. Ena karln somnade i fosterställning under en parasoll, väldigt läckert. Hur som helst fick den andra killen som var rätt rolig Amandas msn och av henne fick han sedan min

Idag
Han:
hallo there

Han:
aina sweetheart (what?)

Han (om min presentationsbild):
who is him (följt av ett rosaglittrigt playboykaninfrågetecken)

Jag:
min kille

Stackars honom, vilket bakslag
han hade väl tänkt pendla till Sverige på veckosluten.

Svinigt

Tog en titt i annonsbladet och möttes till min förskräckelse av dessa två





utbudet av nöje i Boden på lördag. Fyfan.

måndag 27 augusti 2007

Skit

Den där gula kappan hade axelvaddar som jag inte ville ha (mamma har dock spanat i min ELLE och påpekade att alla modeskapare hade bredaxlade kreationer i sina kollektioner men någon måtta får det vara, är inte redo för det). Sydde in lite i axlarna eftersom de var mer utstående än jag även utan vadden och det blev väldigt väldigt fint! Mamma sa stryk vilket jag gjorde men det jävla tyget gick sönder på ena axeln, det var som att fibrerna släppte från varandra, blev liksom trådigt. Funderar om det är kappan eller husets gamla strykjärn som är skit. Försökte laga med vliselin mellan tyget och fodret och så dåligt ser det inte ut men trots allt är det sjukt irriterande.

Sen lite pengaprat med pappa. Jag hatar pengar, fonder, aktier, obligationer, kurser och kurvor och konjunkturskiftningar och att man aldrig kan veta ifall något kommer att öka eller minska i värde. För att kunna gissa med någon sorts grund bakom och placera sina arma små slantar rätt antar jag att det krävs att man är intresserad men jag är inte det, jag blir bara illamående och arg och trött.

Jag är på dåligt humör och har dessutom ont i nacken/ned mot ryggen och är förkyld. Buäh. Tror jag ska gå och lägga mig.

höst

Cruisat runt i city med vår vita folkvagnsbuss, ganska cool var jag, och parkerade grymt fint vid Åhlens. Köpte ljusgul vid a-linjeformad kappa med stora knappar längs ryggen på Kupan som kanske blir en favorit i höst, antar att det går att bära upp det mesta bara man bestämmer sig. Hittade lite fina knappar där också och en jättefin halva-reapriset-kjol på Åhlens. Fikade med Hanna och Elin på Hanssons och gick sedan lite mer på stan med dem. Tittade på inkomna höstkläder, gillar det vinröda-blålila-orangeröda, är däremot less på alla gulliga klänningar/tunikor/tröjor som är avtagna under (eller just ovanför) brösten.

Ok, Grekland.

Förstaklasstolarna ned var stora och sköna men maten inget vidare och några blöta handdukar (filtar) fick vi minsann inte.

Vi bodde första två nätterna i Agii Apostoli, fick sedan flytta till Agia Marina. Båda ställena var fina och ungefär lika stora och flytten spelade ingen större roll. Första hotellet var lyxigare men det andra hade ljusare rum och var litet och mysigt. Hotellägaren som bara kunde grekiska var söt, han kastade upp päron till oss på vår balkong från sitt lilla päronträd. På dagarna satt han i skuggan utanför hotellet och sov eller filosoferade.

Vi hade nära till stranden, vattnet var nog lika varmt som luften. Vi åt god mat, drack färskpressad fruktjuice, bjöds på raki, fnissade åt en man på vårt hotell som solade i marinblå stringbadbyxor, strosade på stan, drack billigt tetravin på balkongen.

Luftgropar på hemvägen fick Elin att skrika högt. Peter (andrapiloten) sa att det inte var skakigt för att Sverker (förstapiloten) satt vid spakarna utan för att vi var i ett område med ostadigt väder. De var roliga.

söndag 26 augusti 2007

Besviken

Hade förtjänat att vara något bättre än dessa.

lördag 25 augusti 2007

Kreta


Kom hem i torsdags, vi har haft det grymt bra!
Återkommer med mer info och någon bild.
Just nu blir det en från gårdagens surströmmingsfest istället.




torsdag 16 augusti 2007

Finito

Idag jobbade jag mitt sista pass på hemmet. Skönt. Nu slipper jag ha krystat småprat med 60-åriga kollegor, tvätta händerna var tredje minut och utveckla handeksem. Jag kan också måla naglarna med mitt blå metalliclack igen.

Men kommer ändå sakna den pyttepyttelilla söta goa hobbitliknandehundraårigatanten som skrattar och fnissar och i princip bara äter kakor och gosar med sitt goselamm hon tror är en hund och vinkar och svarar "tie!" när man frågar hur gammal hon är.

Imorgon blir det först en fika med Marie i Göteborg och sen tåget norrut.
Marie är så cool. Vi har varit bästisar sedan vi började sexan då vi förenades i jakten på subkultur och känslan att inte höra hemma i Ullared. Känner lite att det är ligger på mitt samvete att Marie har blivit den syntare hon är idag eftersom det var med mig hon först hörde de ljuva tonerna från Kraftwerk. Idag jobbar hon på securitas och har en batong. I höst börjar hon plugga till konservator i Göteborg, fin och coolcoolcool.


Här är jag och Marie i februari när hon var och hälsade på i Umeå.


Förövrigt tycker jag att ni alla ska skriva på uppropet mot kräksen!

onsdag 15 augusti 2007

:D

Hittade just ett fett eftersänt brev i en hög i köket innehållande inget mindre än senaste ELLE! Mamma har gett mig en prenumeration eftersom hon är snällast men jag trodde inte jag skulle hinna få det här numret. Trendbibeln, grymt! Visserligen har jag redan hunnit tjuvkika en del i Amandas ex men det gör inte så mycket.

Nu ska jag hämta min karl halvvägs från Luleå.
Hej.

Nu är det bokat

Ruben ringde mig vid tolv när jag var på apoteket för att köpa solskyddsfaktor med Amanda och sa att det stod att det var under tio platser kvar på vår resa. Vi sprang till Amandas mammas jobb, via deras lägenhet, för att boka innan alla andra som haft boknings-vakor som oss skulle göra det. Tur att vi hann. Tror vi tog de sista platserna. Elin ska med också, roligt! Dumt nog blev det några hundra dyrare eftersom det tydligen bara fanns första-klass-platser kvar på planet (skumt att det ska spela någon roll ifall det är sista minuten tycker vi). Men men. Det blir vi och Luleås kändiselit där framme. Vi får ett kit med hygienartiklar, tidningar, filtar, trerätters, aperitif, vin till maten, avec till kaffet. Haha. Lyx.

Lek med mig Lekman!

Det blev Jennie som came through och hängde med till Majas. Tack Bennie! Jag tog kort och filmade lite. Jag blev helt varm runt hjärtat under konserten, det var fint.

Ikväll spelar Vapnet på Majas. Jag gillar Vapnet, hade gärna gått men är en sån tant att jag känner att en natt med 3,5 timmars sömn är allt jag klarar av.

Lägger upp en fin låt också när jag ändå håller på:
Jens Lekman- La strada nel bosco

Mitt filmade:

tisdag 14 augusti 2007

Nedåt

1798kr är senaste. Vi sitter och funderar på hur de tänker.

Otåliga

Inte så länge till Moneybrothers nya skiva släpps. Kanske måste köpa den och ha den till prydnad eftersom den är så fin!



Jag och Amanda lyssnar på klipp med dålig kvalitet med karln på youtube så länge. Sen lyssnar vi på den här och den här. Och funderar på om det är dax att boka vår resa nu när de sänkt den från tretusen till två.

måndag 13 augusti 2007

Kåmicks







Hittade till Mats Jonssons sida ikväll, var ett tag sen sist. Hade en intensiv period tvåan på gymnasiet när jag läste allt han gett ut. Snubben är fortfarande lika bra. Klicka för att få större bild, ja ni fattar.

Imorgon spelar Jens Lekman på ett ställe som heter Majas vid havet. Det ligger typ i Varberg. Han släpper snart en ny skiva, Jens den lilla finingen. Jag vill jättegärna åka och lyssna. Problemet är att jag inte har en enda kompis som gillar eller ens vet vem Jens Lekman är. Sorgligt. Varför måste jag vara en sån jävla mes och känna att jag inte kan åka dit själv? Hatar mesylva. Fast åandra sidan gör jag ofta saker själv, jag är van och det brukar gå bra. Men har ingen lust att stå själv på en restaurang eller vad det är för ställe i flera timmar och se miffig ut. Hoppas att Sandra bestämmer sig för att följa med.

Natti!

Mys

Jag och Sven gick upp strax innan tio och åt korvmackor med aromat på. Sedan åkte vi och besiktade vår skruttiga Ford. (Besiktningsmannen tyckte att mina föräldrar är idioter som låter mig köra en bil som man absolut inte får krocka med eftersom man dör då, men det sa han inte. För övrigt för jag inte köra den för mina föräldrar av just den anledningen men vår andra bil är en automat så vi har den bara för att E och R ska kunna övningsköra hemma.)

Amanda ringde medan vi väntade på besiktningen och frågade ifall jag ville följa på kupan/återvinningen/veckans allehanda, jag sa att jag var med Sven och att han kanske inte var så sugen, han sa att det inte fanns något han hellre ville göra, jag sa att vi skulle komma förbi hos Amanda, vi kom förbi hos Amanda. Väl där kom vi på att vi behövde kaffe så jag gick på Hemköp för att inhandla mjölk. Där träffade jag Emil som fick vara med oss eftersom både han och vi är rätt snälla. Karlarna kom på att de skulle gå på en affär för män, med vapen och fiskespön, medan damerna provade begagnade kläder.

Jag införskaffade

ett stycke brun kofta med flätat mönster fram
en liten påse innehållande sju små knappar med rött tyg på
tre blixtlås
en turkos lackväska
fyra böcker
ett halsband

Amanda införskaffade

fem böcker
en senapsskål
en hjärtformad silverfärgad ask

Sven införskaffade

Ett fiskespö

Emil införskaffade

En portello
En godisklubba

Sedan åt vi på Rönnbäcks Gatukök.
Sedan! Åkte vi till Sävast.

De där männen tog en buss härifrån rätt snart, jag och Amanda tittade ifall de sänkt priset på vår resa vilket de inte hade. Tur att vi är iskalla och inte låter oss luras, förr eller senare borde de ju vika sig. Sedan tvättade jag sommarklänningar och så åt vi kyckling. Vi tittade ifall de sänkt priset på vår resa. Det hade de inte. Jag kokade blåbärssylt.

Nu håller Amanda på att skicka mastodont-sms. Snart kanske vi ska gå på promenad.

lördag 11 augusti 2007

Oh my gosh


Jag vet inte riktigt vad jag skulle ha till, har nog inte ett enda matchande plagg, men åh vad jag vill ha dem! 799.. så måste nog tänka i två minuter. Skulle ialf lyssna på Klaxons varje gång jag bar dem... och det är i sig ingen dålig sak.

Jag ska förresten ut ikväll verkar det som. Svarta lackpumpsen blir det. Förstår inte riktigt varför jag utsätter mig, hatar Falkenberg, men antar att hoppet lever någonstans ändå om en enda lyckad utekväll den här sommaren. Men får träffa Elias och Siri, de är snälla och fina.
Ska köra själv, pallar inte att ragga skjuts med folk idag igen och vänta och ha mig när jag vill hem så det blir en nykter kväll. Fick en idé idag om att köpa snus. Snus gör mig pigg och lite tillfälligt snurrig, det är lite småtrevligt. Sen hade det skakat allas värld att se mig med en snusdosa, det hade också varit väldigt roligt. Men orkade inte gå in och köpa efter jobbet, ville hem, duscha. Och mina koffeintabletter är i Ume, illa! Gick faktiskt upp klockan 06.00 idag och det börjar kännas.
Hur länge har pressbyrån öppet egentligen?

01.20
Trevlig förfest men pallade inte krogen så jag släppte av vännerna med storebrors skabbopel och begav mig hemåt.
Hemma beställde jag skorna. Tror nog allt att det ska gå att finna ett användningsområde för dem. De är ju trots allt vita och mycket krispiga. Krriiistpiga! tycker jag att de är. Nu känner jag mig hemskt ensam och trött så det är väl bara att gå och lägga sig. Ska jobba om 12 timmar.

fredag 10 augusti 2007

Snygga som fan är de också

Om gårdagens låt var Cuffs så är detta dagens. Älskar när en låt bara växer och blir bättre ju fler gånger man lyssnar på den. Därför rekommenderar jag 3-4 lyssningar på denna innan ni fäller ett omdöme.

Zeigeist- Chasing your shadow all around

Fakta att stila med

"Brain freeze" som man kan få av att äta jättemycket glass eller dricka kall läsk jättefort beror på att ganglion trigeminale indirekt stimuleras av det kalla i gommen. Man skulle kunna gå så långt som att kalla det en typ av refererad smärta. Bara så ni vet.

torsdag 9 augusti 2007

If you grab my hands like this it´s like the first time then we kissed

Zeigeist- Cuffs

Bäst just nu

Juvelen- brukar inte gilla falsettsång men fan vad sexig röst han har.

Otur- bra electro, cool tjej

Zeigeist- bra electro, coola killar och tjejer. Speciellt låten "Cuffs" går på repeat just nu. Riktigt grym är den. Antingen handlar den om bondage eller så vandrar mina tankar i konstiga riktningar.

The Raveonettes- popopopop

Pretty in pink- sett den 3 ggr på 2 dar nu. Måste nog se den ikväll igen. Molly Ringwald är min nya stilikon. En sån där underbar film som lämnar en med en känsla av förälskelse i kroppen när den är slut. New Order på soundtracket också, allesgutallesgut.

Lånade Pretty in pink, Ghost world och Breakfast at Tiffany´s av snälla Anna. Hade planer på att lite diskret kopiera dem men det var jävla kopieringsskydd på dem. Hatar när jag blir hindrad i mina planer när jag för en gångs skull vill göra något halvkriminellt. Går bananas på soulseek istället. Där blir man kontaktad av roliga människor som Rosa Mannen och får reda på att han gillar Emil Jensen. Jag skriver en notering i mitt lilla svarta anteckningsblock.

Breakfast har jag inte sett än. Vågar knappt sätta på den för risken att bli besviken. Den har ju blivit så hypad av alla fjantiga modebloggstjejer i flera år som tror att de är så speciella för att de tycker om en film från 60talet som om det skulle vara värsta bedriften.

What to do

Synd att ingen annan är ledig när jag är. Dock är kanske lite sommartristess bara nyttigt ladd inför hösten. Hade velat sy något men vet inte vad. Ikväll blir det kräftfiske bara det slutar upp att regna.

Tips!
Se så inspirerande

onsdag 8 augusti 2007

Raku

Ikväll har jag limmat ögonfransar på den här karln:



Svens mamma Lena är bildlärare och har roliga idéer, därför har hon en raku-ugn på deras gård. I måndags var det bränning på gång och jag och Sven passade på att vara med på ett hörn.

En brud blev det också men hon var lite för skör så hon gick i några delar. Skarvarna och allt lim jag lyckats kleta ut överallt syns tyvärr hemskt bra på denna bild.



Jag gillar ansikten och händer.

Nu ska jag sova, god natt gott folk.

Parentes

Något jag har svårt för är panellängder, tycker det ser livlöst ut.

Smakråd

...men egentligen var det Sven som ville shoppa idag, jag var mest med som sällskap. En svart v-ringad kofta med knäppning fram, en grå småstickad bomullströja, ett vitt linne och en svart pike-liknande tröja blev det. Mycket snyggt och stilrent. Hetaste karln på stan.

Förlänga sommaren

Jag och Amanda (och Linnéa?) har synnerligen långtgående planer på en sista-minuten-vecka i Grekland med början antingen den 16:e eller 23:e

därför kunde jag inte stå emot den här klänningen som fanns på rea på Indiska.

måndag 6 augusti 2007

Sommar

Ikväll fick jag verkligen sommarkvällskänslan. Efter en varm torr dag så doftar vår enorma 60 år gamla lind som står mitt på gården helt underbart. Den har nyss börjat blomma. Himlen är rosa och orange. I bakgrunden hör man ett surrande ljud från ladan, fläktarna är på, de torkar havre.

Firm but gentle


Som sagt. Man ska vara bestämd med sina idéer. Och detta är vad jag tror den coola electrotjejen i mitt inre som vill komma fram skulle ha på sig. Därför klickade jag.

Kommer ha sjukt många paket att hämta hos blondie på ICA när jag kommer upp! Denna, tishan och en ful sänglampa jag råkade köpa på tradera. Ngt jag glömt..det ger sig.

söndag 5 augusti 2007

Jag-brottsoffer

Idag efter jobbet gick jag till ICA för att handla lite grejer att klara de sista timmarna innan mamma (kvinnan som håller i matpengarna) och pappa kommer hem från Rumänien.

När jag handlat klart (5 bananer, 6 äpplen och 3 liter mjölk) så ska jag gå och hämta skruttbilen(pappas) på jobbets parkering. Den står inte där längre. Den är borta. Platsen är tom. Bilen är stulen. Sen får jag reda på att min lillebrors cykel också fanns på bilflaket.

Fan vad jag hatar skabbknarkhålan Ullared.

Gomorron



Så här fina var vi igårkväll.
Har varit uppe tidigt eftersom Joel kom och bjöd på allergikerfrukost före tio. Tur att någon är rejäl och tar ansvar så man slipper sova bort hela dagen!

Jag och Amanda lyssnade på Ingenting, Juvelen och lite Timbuktu. Rätt bra var det. Stackars de två förstnämnda dock, vilken skitstad det här är, ingen ville höra på dem. I övrigt kände vi oss lite till åren komna inne på området.

Nu ska vi på stan.

Nobelt

Gå på Nobelmiddagen iår?
Tja. varför inte. Hade vart pretty fckn häftigt om du frågar mig. Fult med balklänning och studentmössa bara.

Vem är med på att köpa lotter?

Ok, då åker jag och jobbar lite nu. HelgOB tacksåmycket.
I eftermiddag ska jag ringa lite lägenhetskompisar om tapeter och annat och låta vännen Anna klippa mitt hår och äta mina ostbågar. Hej!

lördag 4 augusti 2007

Ull

Så här kul hade jag igår och i morse.



fredag 3 augusti 2007

Hej igen

Jag och Sara kom på att vi skulle gå en sväng i fjällen så i fredags åkte vi till Kvikkjokk. Till Tarrekaise gick vi där vi sov en natt i STFs fjällstuga. Jag var hård och tog ett kvällsdopp i sjön, ska skryta med det när vi är där på vintern med skotern. Vaknade på natten av ösregn vilket gav en aning ångest, intalade mig själv att det säkert skulle ge sig till morgonen, fick fel. Därför var vi ganska blöta när vi kom tillbaka till Kvikkjokk framåt kvällen. Min familj hade kommit upp så det fanns mat och vin och en varm bastu i stugan, det behövde vi.







Jag kom hem sent igårkväll tillsammans med Sven och Einar. Idag har jag shoppat på halva reapriset på Åhlens (klänning, randig top, röd cykelkorg) och sedan ätit middag och umgåtts med Amanda, Linnéa och Sara. Imorgon tänkte vi besöka Luleåkalaset. Det blir kul att festa lite och få klä upp sig, känns som om jag gått runt i mina röda skjorts och otvättat hår hela sommaren. Hoppas det blir sol och varmt, det gör så mycket!, släng dit i väggen Eric (;

Det är alldeles mörkt ute! Igårkväll var första gången jag reflekterade över det och jag kan inte förstå hur det kan ha gått så snabbt. Lite mysigt är det men egentligen gillar jag inte riktigt mörker. Tur att min lillebror är hemma så jag slipper sova ensam i vårt stora hus.

Godnatt.

Rättvisemärkt dans

Detta är vad jag kommer att vilja dansa till i höst. Kanske i en blå tisha med en pony på. Jonas har säkert redan lagt upp den men vem orkar hålla koll på allt han spammar.

Justice- D.A.N.C.E (speedyshare)

Min lilla ponny



Hehe jag är så bra på att göra seriösa köp på internet. Speciellt som jag igår för en vän förklarade att man måste vara bestämd, och i höst skulle jag vara "en cool svartklädd electrotjej". Men den kommer passa bra ihop med mina, som Eric kallar dem, mylittleponyjeans.
Förövrigt ganska fina retrotishor på sidan.

torsdag 2 augusti 2007

Kvällshymn om ljus

Detta är den vackraste låten jag hört på mycket länge. Det finns djur med i den. Och jag vill ha en katt med mjuk päls och nos och klor som ger mig märken på låret.

Hans Appelqvist- Tänk att himlens alla stjärnor

Kärlek

Jag har svårt att förstå den. Få den att gå ihop liksom. Det har alltid kännts såhär för mig, jag har bara blivit extra påmind nu.

Vi börjar från början med mina funderingar. Ända sedan jag var väldigt liten tänker jag mig själv (och andra människor för den delen) som en behållare eller en stock eller en klump lera eller vadnivill utrustad med olika, låtosskalladem, känselspröt. Ett för syn, ett annat för hörsel, ett tredje för känsel och så vidare. Det enda jag har att basera mina kontakter med världen runtomkring på är de sinnesintryck jag får från känselspröten.

Det är då jag blir rädd. Rädd för insikten om att aldrig någonsin riktigt kunna förstå en annan människa, för tänk om jag tolkar allting fel! Tänk om färgen som jag tycker är röd egentligen är kräkgrön för alla andra, men de andra feltolkade sinnesintrycken gör att jag inte märker det. Och andra exempel i stil med tänkomjagegentligenärsnorkråkanienkaninsnos.
Det är därför vi är dömda att alltid vara ensamma inne i oss själva.

Åter till temat.
Kärlek bygger vad jag har tyckt mig märka mycket på ömsesidig bekräftelse. Du märker att han tycker om dig vilket får dig att tycka om honom vilket han märker, får en egoboost, och tycker om dig tillbaka igen ännu mer. Vi skulle kunna säga att vi ofrånkomligt svarar på rätt stimuli.
Ändå är det också tydligen så att man kan rangordna olika sorters kärlekar. Alla snackar om "äkta" jämt. Äkta kärlek. Till skillnad från kärlek för kärleks skull, något som verkar vara mycket fult. Låt oss dra slutsatsen att det helt enkelt är fult att bara vilja bli lite stimulerad dåochdå.

När man först blir tillsammans med någon så vill nog de flesta iallafall ha känslan av att det kommer att vara för evigt, även om man i bakhuvudet vet att 60 år tills man dör kanske är ett litet orealistiskt tidsperspektiv. Men man vill ändå ha känslan.
Man vill också vara den enda för den andre. Men man vet ju att om förhållandet kraschar, vilket det säkert också någon gång gör, så kommer den andra att såsmåningom hitta någon ny för det är så det funkar.

MEN hur kan kärlek egentligen finnas när man vet att det finns miljoner andra människor där ute som skulle kunna ge dig rätt stimuli och samma egoboost och honom rätt stimuli och samma egoboost och få er bägga att må likabra som ni gör tillsammans?
Accepterar vi att vi egentligen inte är så speciella eller ignorerar vi det?

Då var det dags att knyta ihop den berömda säcken för nu mina vänner kommer vi fram till min fundering. Vari ligger äktheten och varför eftersträvar vi den så mycket? För vi är ju bara stockar med känselspröt som reagerar på olika stimuli.


onsdag 1 augusti 2007

Onsdag

Nu har jag köpt en tågbiljett till Umeå. Tåg är segt men man kan släpa med sig mer grejer än om man flyger. Det behövs. Dessutom är det miljövänligt. Resan tar 15 timmar men det är natttåg så jag får väl försöka sova bort den mesta av tiden. 18 augusti kommer jag landa och kyssa marken jag står på.

Jag saknar Umeå nu när ett slags lugn i själen äntligen börjat inställa sig hos mig efter några dagar som minst sagt varit en känslomässig bergochdalbana. Sorg, tomhet, frustration, ensamhet, bevikelse, ilska, ljusglimt, dåligt samvete, ilska igen, dåligt samvete igen, ilska över att dåligt samvete inte är känslan som du borde få lov att framkalla hos mig, dåligt samvete över att du visst får ge mig dåligt samvete, sorg igen. Ett konstaterande bara.

Är pepp inför hösten. I höst ska jag lova mig själv att må bra.
Ny lägenhet att fixa i (jag ska köpa pelagonier), intressanta föreläsningar att gå på, plugga lite latin för naturvetare upptill allt annat, kärleksakuten, komma igång med träning igen och förstås alla härliga Umekompisar och Umefester. Jag längtar.