fredag 31 juli 2009

aina messar och tycker att jag ska ta ut inälvorna på tre abborrar som bor i kylskåpet. i think not.

lyssnar på kent. inte hälsosamt. känns obra att det som gav mig ångest och kentkänslor är samma nu som för 10 år sedan.
sitter och tittar lite på frisyrer jag haft de senaste åren. vet inte om jag ska klippa så jag bara får en enorm lugg igen eller bara klippa bort det slitna (typ allt efter håravfärgning plus färgning gånger flera..bajs) och ha "långt" hår. eller så gör jag som coolsara och rakar.











känns lite som att jag hunnit varvet runt vad det gäller frisyrer nu och måste börja om. långt, flufflugg, potta eller slaskfärgad page.

torsdag 30 juli 2009

katter! ja! och ett pussel på samma gång! ja!





känner att min smak bara blir mer och mer förfinad. mjau.
för trött för att orka lägga sig. bättre att kolla mejlen tre ggr istället. och titta skor. eller inte. fast bara 6 jobbpass kvar nu för den här sommaren. har redan börjat tänka på nästa. läkarass?

tisdag 28 juli 2009

Nå brudar var och plockade vinbär på buskarna här ute trots att de är långt ifrån mogna, blir förbannad, rör dem inte!!! trodde det var rent spel som gällde här i hooden

jag har beställt mina första DVDer idag, stort. Kenny Starfighter-serien såklart (äntligen!) och så Upp till kamp.

like it like this

uppe med tuppen (ok inte riktigt men känns så) på min lediga tisdag. blir bra. tror jag ska besöka Clas Ohlson och köpa en clipsram (tycker det är jävligt snyggt, tar inte så mycket fokus från bilden, men alla andra verkar tycka det är fuuult). kanske måla en bokhylla röd. och så har jag fått inbjudan till Staffan ikväll, ja!

måndag 27 juli 2009




När Aina bakar bröd lyckas hon göra det hotfullt och inbjudande på samma gång *flin*...+ asagott!

färg





blev nyss väckt (efter nattjobb på sjukhuset inte lättja, mind u! slemfestival inatt. annars var nattens största prestation att överföra mitt nynnande på bow wow wow´s "i want candy" till min kollega, sen peka på honom, skratta, och säga att han nynnar på aron carter) av nån liten snubbe i rediga arbetskläder som hemskt gärna ville byta fläktgrej i badrummet. varsågod tyckte jag. det kommer bli bra här tillsist!!

söndag 26 juli 2009

jag vill gärna se ut som den här halvkändisen (t.h.) i håret. Hett!!!

men vet inte om jag ska bli kort. det som talar mest emot är typ att jag med stor sannolikhet måste gå till frisör lite mer regelbundet då = dyrt.

tror bilden är från Hanna Fridén eller nio till fem.

lördag 25 juli 2009

Rosa

Som sagt tur att jag har regnjacka som gör mig glad. Inget vidare visfestivalväder men ätit lax med Sanna istället.

Budade hem en jävligt ful jacka på tradera igår kväll till ett tämligen förmånligt pris, ska ha den på mig när jag besöker havet.

Idag frågade ssk ifall jag jobbat med patienter med trach tidigare, hon tyckte jag verkade så säker och trygg, yeees!!

Så har jag pimpat badrummet. Fint tycker jag.


mitt nya favoritmaterial: polyamid. plus nylon. älskar känslan mot huden...

gör tigerkaka till nattens jobbpersonal. snäll som man är. och inställsam.




















aina, tror jag kan ha hittat en blogg som tilltalar oss båda. East Village Boys.

musiktips medan man tittar runt på sidan: rickard wolff- vackra pojkar, vackra män
åh, rufus.

fredag 24 juli 2009

tja...kanske!


+yey! kommit på hur man gör printscreen på mac!
+yey! målat stört många saker turkosa!

sommar och sol i kulverten på sjukhuset



vid vikariernas omklädningsrum under psyk.



skönt att det finns vatten från älvorna ialf.

torsdag 23 juli 2009

Ok, får typ tårar i ögonen när jag tittar på en bild av en pappa med ett litet litet barn på magen i ett facebookalbum där en bekant till mig är taggad. Kanske blir en mamma av mig någon gång ändå alltså. Ville även ha ett barn en dag när jag var på Åhlens och såg schyssta randiga små byxor med fot. De varannan dag och varmgul plysch varannan.

pepp

Tog bussen till västerslätts industriområde i förmiddag. Bra ställe!, blir mer häng där framöver helt klart. Tappade några kilo fruset renkött på glasskivan i kylen i baltic i vintras och tänkte att det kan vara på sin plats med en ny innan kontrollanten ska gå igenom min lägenhet. Är ju snål och så så orkar inte köpa en ny, tog därför med den här till Umeå Glas där en bussig karl skar till den till mig. Behövde inte ens betala något för det! Snäll han är/charmig jag är!

Har köpt massa fin färg också. Älska måla saker! Vi kommer få snyggaste lägenheten. Gud vad roligt det är i färgaffärer. Det finns så mycket saker jag vill ha att pyssla med. Men min nya favvoaffär i Umeå är trots allt COOP bygg. Hade låga förväntningar när vi skulle söka rundstav där för någon helg sedan (ville typ till Byggmax) men det visade sig vara helt fantastiskt! De har travar med trä i olika dimensioner som sträcker sig från golv till tak! Massa verktyg! Skruvar och spikar och krokar! Lack, lim och färg och annat skoj!

En annan bra grej är att jag får nya tapeter i mitt rum gratis trots att det egentligen är något år kvar. Ganska mycket fett på dem vilket inte ser så kul ut sa jag och kvartersvärden som verkar nice höll med.

Erasure - A Little Respect [Princes Trust 1989]

iofs denna jag nynnat på jobbet hela dagen. mktmktmkmt bra och humörhöjande!

Erasure - Ship Of Fools (The Innocents Tour)

älska.

tisdag 21 juli 2009

Gul

Kul med regn imorse så jag fick glida runt i clownregnjacka! särskilt som det nu när jag slutat jobbet är uppehåll och 22 grader ute. Har spikat upp en bild på en snygg kille (självporträtt av Herbert Tobias, fantastisk fotograf!) på vår tavelvägg som är i progress. Nu ska jag städa baltic.

måndag 20 juli 2009


ta studieuppehåll och bli politiker?
men gud vad jag är arg för att jag inte börjat använda menskopp förrens nu. känner mig förd bakom ljuset av och snuvad på vad som kunde ha varit minst tio goda mensår!

söndag 19 juli 2009




damm yey. blommer yey.

hooden

















guuud så mycket skön stil och kärlek det blev igår på Sjöbris!! länge sedan jag varit med om något likande

Elsa och Lovisa är här kan jag meddela de som inte fått nöjet att träffa dem redan och det är väldigt trevligt

torsdag 16 juli 2009

händigt

har ägnat min enda lediga dag innan jag jobbar 7 dagar i sträck med att sandpappra och lackbetsa en bokhylla jag köpt på myrorna. tog bara 6 timmar inklusive kortare mat och stolthetochfördom-pauser. känner mig väldigt händig och duktig just nu. stört sugen på ett bad men hittar ingen plugg som passar i badkaret.


man hade ju inte mvg i träslöjd för ingenting.


börjar att se mysigt ut i nya hemmet.


gårdagens snacks. kör bara autoinställningar på nya kameran än så länge men ser väl inte så tokigt ut?
aina undrar varför det går 10 snygga tjejer på en snygg kile på klubben vi var på ikväll dumt med sommarklientel. eric var iofs ganska snygg och nöjd i eyelinern vi gav honom och dynamiska duon var het som vanligt. soffan är mjuk säger aina. dricka smoothie och sova nu. sandpappra bokhylla imorgon?

onsdag 15 juli 2009

sova nu till cindy lauper "time after time". tycker att avin till min kamera ska ha kommit när jag vaknar.

tisdag 14 juli 2009

jag undrar jag vad jag ska ha på mig för sinnligt imorgon på Love etc., hade det varit ikväll hade jag i alla fall velat ha jeans med jävligt hög midja, slapp småblommig top, lite mässing runt halsen, röda läppar. men nu ska jag inte klä upp mig utan av mig. dagens godnattvisa

Little Boots - Remedy

Aino lyssnar på Patti. Jag lyssnar mest helatiden på denna o färgar håret blont igen.12 gången gillt som jag brukar säga..
Sen inflyttningsfika hos Ludvig följt av en härlig natt på sjukhuset.



bäst just nu

måndag 13 juli 2009

fint och bra vi kommer få det här.

söndag 12 juli 2009

Vad tycker vi om att städa bakom vitvaror?


ingen kommer tro mig men bilden är inte arrangerad

lördag 11 juli 2009



guuud snygg kameraväska! men tror vi spänner liiite över min budget där ja. har ialf beställt kameran-ja!!! brukar vara dålig på att ge mig själv presenter men jag har ju varit snäll hela året nu så. lite trist att presenter till sig själv också innebär att ge sig själv väldigt mkt havregryn att äta resten av månaden...fast tur att det bara är fula kläder i alla affärer också. gillar retrolooken väldigt mkt. undrar när det kommer datorer med "retrolook". alltså inte som att de tar upp ett våningsplan men att det kude kanske vara mörka trälister och knappar som smätter som på en gammal vinylspelare eller synth. lätt jag hade köpt.
prettyprettyshinything! tänker att kameran är så bra att det inte gör ngt om jag inte är en bra fotograf. ska ta fina bilder av typ ponnys och porer sen.

torsdag 9 juli 2009

så var aina inflyttad. gött!

onsdag 8 juli 2009



hatar mitt hår. stort är det. och ful färg. har haft nån slags idé om page men blir bara fultfultfult. tror jag ska raka av det helt. fast vill kanske ha lugg ändå. raka lite bara. massa synth. som förra våren. coolt.