fredag 9 november 2007

Apelsingränd 7

Så är jag hemma! Allt är sig likt utom ännu mer militärer än vanligt, Nordic Battle Group låtsas visst att stan är belägrad och att de måste ta tillbaka den. Fint uppradade män i grönt stod längs trottoaren utanför tågstationen och vaktade duktigt.

Ett par kvinnor i toakön på tåget diskuterade det faktum att toaletten i den andra vagnen var avstängd eftersom någon kastat pappershanddukar i den. "Det kan ju ha varit av misstag" bedyrade den ena men den andra sa snabbt att det säkert var någon från den synnerligen homogena gruppen "ungdomar" som varit framme. Det var skoj.

Hittade svarta byxor i ylle med hög midja som man stänger med ett spänne i sidan bland mammas gamla grejer. Heta! Förstår inte att jag inte förstått det tidigare.

Öppnade tidningens annonsbilaga för att se om det kunde tänkas vara möjligt att gå ut imorgon och träffa lite gamla bekanta ifall det nu finns några kvar här. På Bodensia, hotellet i stan, händer tydligen följande:

EXS.SE
Extreme Clothing Sweden
presenterar

RuffRider P.A.R.T.Y.
RuffRiders promotar sin nya hisnande film RuffRiders 3
"Årets grymmaste skoterfilm"
FULLT ÖS I BODEN
Produkt regn över publiken
!Entre ingår i film biljett!
På Bodensia (20 m från bion)
Försäljning av Kläder, Filmer och Dekaler mm före och efter film visning i biografen
Team Kjellin Snowcross visar upp sig utanför bion

Jadu Ylva, och du snackar om "Dåliga gatan".
Hörs ju lång väg var det kommer vara mest ös i helgen! Hehe. Ångest. Måste nog se över mina lördagsplaner. Snyggt med särskrivningar i annonsen. Snyggt även med en bild på en dödskalle med nitbeklädda vingar och en huva över kraniet.

Ska väl umgås lite med den där familjen nu.
och krama vår fina katt Sixten.

1 kommentar:

Eric sa...

Vilket fint namn på en gata, bara det säger ju hur bra du kommer ha det!