måndag 25 februari 2008

Jag gillar seriöst BWO

Senaste dagarna har jag tänkt mycket på mustascher. Jag gillar riktigt feta mustascher. Jag gillar Alexander Bard. Han har mustasch och sa "för mig finns det bara två kön, mustascher och kvinnor". Han har shorts på sig i tv och verkar sjukt skönt tyken, me like.

Sen finns det en på terminen över som ser precis ut som han Martin i BWO. Vi kallar honom "hansomserutsomhanibwo". Det är kul.

8 kommentarer:

Aina sa...

synd att hansomserutsomhanibwo så väl vet hur snygg han är, det stör mig

Aina sa...

annars hade jag kanske i kombination med en färgglad klänning kunnat få användning för den fina raggningsrepliken "om du blir min Martin Rolinski kan jag vara din Lilly Allen", hehehe

Hedda Snille sa...

Angående dina tvivel kring sittningsspektakel: finner ditt ogillande sunt. Flams i oöverskådliga sällskap är stundom överskattat.

Ylva sa...

Aina: tycker du kan säga så ändå och sen inte bjuda på frukost.

Hedda: tack, jag är normal!! du snackar om polcirkeln, är du från umeå månne?

Anonym sa...

har faktiskt aldrig tänkt på hur mycket hansomserutsomhanibwo ser ut som han i bwo. man lär sig alltid något nytt när man besöker den här sidan.

Hedda Snille sa...

Syftade nog mer på att polcirkeln går genom just Grönland, så att säga, - Umeå når väl inte riktigt upp till en så pass nordlig breddgrad? Men jag kan för all del missta mig. Umeå javisst, till och med i samma klass som hansomserutsomhanibwo, dock råder för min del viss tvekan om vem personen ifråga kan tänkas vara.

Ylva sa...

polcirkeln går metaforiskt genom umeå vågar jag påstå.

annars: drama!

Eric sa...

metaforiskt sett går den igenom Sverige i höjd med norra kyrkogården i Örebro.

annars tycker jag att det är en intressant infallsvinkel på raggning som aina verkar ha hittat, medvetet eller omedvetet.