tisdag 17 juni 2008

nuiprag

kom till Prag sent igarkvall, har inte hunnit bekanta oss med staden men det lilla vi sag nar vi forsokte hitta vart hostel sag otroligt fint ut! Massa gamla vackra hus overallt. Ska snart ga ut och forsoka fa lite overblick.

Gratis internet har de pa det har hostelet men aven ett skabbigt diskotek vagg i vagg lika med skrikande manniskor nedanfor till fem pa morgonen. inte sa kul. en brud i vart rum berattade att killen som haft min sang, overbadd, forra natten ramlat ned fran den plus tyckt det var smart att kissa i duschen. frascht. sa far man roka i uppehallsrummet och killen i receptionen hade en troja med ett tryck pa en porrstjarna igar nar vi kom. Men det reder sig. Laget verkar sanslost bra och vi far gratis frukost.

igar kopte jag secondhandadidasjacka i blankt lila med turkosblavita detaljer, sjukt fin sjukt fin. Affarsinnehavaren som var cool sa thatsthewaytogosecondhandshoppingitistotallycrazyilikeit

ska lata nagon annan sitta har
ut i solen

3 kommentarer:

Anonym sa...

du! jag ska tågluffa juli-augusti, och prag är ett givet stopp på resan. har dock inte kollat upp hostel än, vore schysst om du ville ge mig namnet på detta hostel. verkar ju helt ok trots kissande gäster och skrikande discofolk..

Aina sa...

prague square hostel heter det men verkar finnas manga hostels hara och hort att manga ska vara bra. kolla hostelworld.com ifall du inte gjort det, bra sida!

Anonym sa...

behovet for at se:)