fredag 17 april 2009



Gört!

Godnatt. Imorgon: plugga(?), skänka kläder till röda korset, bränna fläsk, dricka kaffe, måla. Okej plugga lite.

8 kommentarer:

vincent sa...

Jag gillar inte henne. Hon står inte för åsikter som jag kan stödja. :( Eller rättare sagt så kan jag inte stödja henne med de åsikterna. :( Gör hon mer skada i Bryssel eller här?

Ylva sa...

jag gillar henne. hon känns som den enda som nöter på och faktiskt kan göra skillnad tex. i frågor som mäns våld mot kvinnor.
http://blogg.schyman.se/

Jonas sa...

jag tycker mäns våld mot män är viktigare än mäns våld mot kvinnor.

Ylva sa...

"okej". känns seriöst att rangordna våld.
hehe får lite vibbar som "jag tycker inte att man ska skänka pengar till utlandet när det finns barn här hemma som far illa", "jaha, är du involverad i ngt arbete eller skänker du pengar till verksamhet i sverige?", "nej".

vincent sa...

Jag måste nog hålla med Jonas. Det är ju inte ett försök att försöka förringa övergrepp mot kvinnor men varför skulle man, som du själv säger, rangordna våld? Dels så är mäns våld mot män vanligare (iaf enligt brottsstatistiken även om den kan vara något missvisande i det här fallet) och dels är jag övertygad om att en person som slår andra ute mycket väl är samma person som ger sig på kvinnor. Halvera våldet totalt i samhället så halverar vi våldet mot män såväl som mot kvinnor. Det är heller inte helt irrelevant att hävda att man inte bör skänka pengar till barn utomlands, även om man själv inte är engagerad. Varje år skänker Sverige några miljarder till biståndsarbete (3,7 miljarder 2006), pengar som kunde använts hemma. Jag är själv helt för att man skänker dessa pengar. Ville bara påpeka det hela. Shit.. Längesedan jag diskuterade politik känner jag. :D

Jonas sa...

jag omformulerar mig. jag tycker mäns våld mot män är minst lika viktigt som mäns våld mot kvinnor.

men idag är det ju rangordnat.

du rangordnar våld ylva, jag menar på att man inte ska göra det.

Jonas sa...

jag köper faktum. för det är en bra tidning.

jag stödjer inte unicef, för det är ett konstig val att ta mikael persbrandt. det låter som han ska döda mig om jag inte gör ngt.

Ylva sa...

orka med er.