söndag 5 april 2009

Råkar se att en klasskamrat skrivit "Hej! Vi drar nog till rex så småningom! Men det är ju UBC på scharinska också, blir nog alternativet om Rex visar sig svårintaget! Ni?" på facebook. Det är väldigt väldigt humoristiskt med tanke på att vi fick köa 1h45min på UBC trots att vi var där strax efter tio.

Var det värt det? Kanske. Ja.
Här kan man spana in vimmelbilder om det roar en. Jag är svettig såklart, fick försöka kompensera för tidsförlusten i trängseln utanför.

5 kommentarer:

Jonas sa...

nämen! där är ju mitt ex & lily allen. ylva ylva ylva, svara mig.. varför är du naken? och varför tittar du och lily på olika saker?

där är röda byxan också, han bjöd mig på PEZ vill jag minnas. han kör den beryktade, "äsch-det-var-väl-inget"-posen ggr 3. han har även luggen åt samma håll som jag. credd!

efter röda byxan kom den kvinnliga varianten av tedh adelbäck som också gick natur på gymnasiet. oroväckande lika.

hoppas ni hade skoj, tjipp!!

Aina sa...

du vet, det var så mycket män där att titta på och alldeles samma smak har vi inte även om man onekligen kan tycka att vi tänker allt för lika om sånt ibland.

j... eller den där pezmannen. sa...

hörde från en polare i östersund att jag tydligen fanns med. man önskar ju att de kunde säga till innan de plåtar en. nåja, jag har väl sett värre ut.

Jonas sa...

jag förstår inte ditt svar Aina, men jag respekterar att du skrev det.

jag skrev röda byxan 2 ggr och nämnde PEZ 1 gång. alltså valde pezmannen "pezmannen" framför "röda byxan".

det har jag förståelse för!

Aina sa...

jag som gör mitt bästa, tråkigt att det inte räcker ända fram.