lördag 13 juni 2009

Nu har jag äntligen också beställt en sån där kopp. Yes! Ser fram emot massa timmars vackra drömmar om mens utan kladdiga bindor och utan tamponger som suger sig fast mot slidväggen.

10 kommentarer:

Eric sa...

Det ekar här inne.

Aina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Aina sa...

Opinionsbildning Eric. No more dyra dåliga mensskydd. Upprepning är kunskapens moder.

Saga, Umeå sa...

Hej! Jag halkar in på den här bloggen ibland, och blir så glad och uppspelt när jag läser om menskopp..! Började med min för ett halvår sedan, och - vilken lycka! Har mens den här veckan, men märker det knappt. Menskopp morgon och kväll, sen kan man ägna resten av tiden åt att sitta i precis hur knasiga ställningar man vill i precis vilka kläder man vill utan risk för läck och meck. Billigt, miljövänligt, kroppvänligt, badvänligt...! Hurra!

Eric sa...

Du skulle bara veta vilken opinionsbildning jag försökt bedriva för den där typen av koppar för länge sen, men det är lite svårt när man har fel kön.

Aina sa...

Saga, kul! Låter som om alla är väldigt nöjda som provat.

Eric, jobbigt du har det, stackare! Läste en intervju med en brud som äger en kopp som påpekade att det är väldigt nice att kunna utöva sexuella aktiviteter (inte penetration då men vem behöver det egentligen?) även under mensen utan minsta blodkladd. Borde även falla män i smaken ju! Även om lite mens inte borde vara så farligt egentligen

Eric sa...

Nej, det är ju inte direkt så att man lagar mat med den ändå, så varför skulle det vara äckligt med lite mens på den?

Ylva sa...

fingret? ;)

Eric sa...

Manslemmen har inga fina namn.

Fingret lagar jag visserligen mat med, men mens är ändå inga problems.



Fan, hela det resonemanget föll där.

Jonas sa...

mens intas förslagsvis med sked.